dilluns, 4 d’abril del 2011

CSI SERRA DE GODALL

INFORME DE L'EQUIP DE DESCOBERTA DE SENDERES

KM OBERTS----------43,193                      NIVELLS DE DIFICULTAT
KM EN PROJECTE----6,188                         ALT---------12,017 km
                                                                       MITJÀ------15,526  km
                                                                       BAIX-------15,650   km

En groc les senderes obertes, en roig els projectes. Clicar a la imatge per ampliar-la.


RECTIFICACIONS
La fins ara coneguda com a "Sendera de la Cova de Panís", passa a anomenar-se "Sendera del Racó del Forat", que és el nom de barranc què voreja. La Cova de Panís serà un dels nous projectes.

7 comentaris:

  1. Hola!
    Estic molt content de la vostra feina de netejar senderes (ben boniques) ja que també m'interessa el ciclisme i també el senderisme,i a més descobrir els paratges i racons més inhòspits de la nostra serra.Ja que ningú del poble se'n encarrega d'arrencar ni una argilaga! ho dic com a "godallenc" que soc.També estan molt be els projectes que teniu planejats com deia en el CSI del vostre blog,buscar la nova sendera de la cova d'en Panís...i més esclar! jejejeje! per cert no se si la teniu del tot controlada, crec que sí!jo hi vaig estar l'altre dia a la cova i igual us recomano que fessiu entrar la sendera pel Mas d'Auberto o pel Castellot o per la creu de Mangotxo entre les "Comes" i el barranc d'en Panís.Aquí poso punt i final i espero que vagi tot bé! encantat de contactar amb vosaltres!
    Un saludo! Ernest,13 anys (GODALL).

    ResponElimina
  2. Home Ernest, què content que hem fas!.

    Prendrem nota de tot el que dius, per tenir presents les recomanacions que ens fas, a l'hora d'emprendre accions futures per aquestes zones.
    Realment la gent del poble no sé si són conscients de la potencialitat natural i paisatgística, d'aquesta serra.

    Nosaltres n'estem ben enamorats.
    Una abraçada...

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó ! per cert saps on es pot trobar el mapa de la serra de godall junt amb la serra del montsià, n'estic interessat a veure quina informació en dóna! jejeje crec que entre tots nosaltres en sabem més de senderes i racons que en els mapes jejejeje... ja ens parlarem!
    Un saludo,Ernest;5/4/11

    ResponElimina
  4. El Manel (Web master), te dirà on el venen. Jo no ho sé, suposo que als establiments de sempre... Viladrich i derivats. La editorial que la confeccionat, es diu Piolet.

    Però no et facis il.lusions, surt tot el montsià, però s'han menjat mitja Serra de Godall. I a més, hi han força inexactituds en el queda visible.
    Per una propera edició, sembla ser que ens han promès que es posaran les piles per fe-ne una que inclogui exclusivament les "Godall Mountains".
    També ens han assegurat que consultaran abans d'editar-la, als entesos de la zona.
    O sigui, nosaltres.
    Ja vorem...

    ResponElimina
  5. Si si ja li parlaré l'altre dia me´l vaig trobar per godall, ja m'esperava una cosa així que no donés molta informació...el mapa que se saben ells! bah!
    Vinga fins una altra i gràcies. adeu!

    Ernest, ...!

    ResponElimina
  6. El mapa el pots trobar a Amposta a la llibreria Ràfales (davant de l'institut), o la la llibreria del Grau, crec que val 9€. Per a l'any que ve en sortirà un altre només de la Serra de Godall, què anirem fent entre tots amb la informació que ja tenim i la que esperem recollir de gent, que com a tu li agrada aquesta serralada. A vore si em passes el teu e-mail i podem estar en contacte més directe, el meu és:

    manelto@gmail.com

    ResponElimina
  7. Hola!
    Som de l'Editorial Piolet i hem llegit els vostres comentaris, voldríem dir-vos que ens encantaría rebre les vostres propostes pel futur mapa de Serra Godall. Us deixo el nostre mail editorialpiolet@editorialpiolet.com tot esperant els vostres comentaris.
    Salutacions,
    l'Equip d'Editorial Piolet

    ResponElimina