dilluns, 28 de març del 2011

RECONEIXEMENT RECORREGUT QDD

Amb l'objectiu de fer un reconeixement del recorregut proposat per a la quedada btt del proper dia 10 d'abril,  ens trobem al lloc de sempre un bon grup de socis, ja que per evitar que ningú es perdi el dia esmentat ens cal que vingui gent per a controlar els encreuaments més conflictius. La sortida ens serveix per a treure varies conclusions: hem d'avançar l'hora de sortida a les 8:30 del matí i  cal eliminar el tram de sendera de sortida que puja fent una combinació del circuït del descens més la sendera de la Mina, així decidim que començarem pujant pel camí de Cap d'Àsens. 
El traçat no és molt llarg en quilòmetres (24) però al transcórrer un 90% per senderes és fa molt més lent i les avaries són molt més freqüents que per pistes i camins. Disfrutem dels nou tram de sendera creat darrerament per l'equip de descoberta del club, la sendera del AVEALLS, 3380 metres de sendera nova de trinca que transcorre per les dues vessants de la part alta de la Serra.
Durant el matí Ximo, com sempre pujant clavat, va trencar els cargols de subjecció del canvi abans del Tossal Redó, i després d'una reparació d'emergència, va tornar a casa acompanyat d'Eladi, Juanjo i Toni, això sí molt mudadet ja que per fí després d'anys i panys estrenava casc. La resta continuem i comencen a aparèixer les punxades i fins i tot una vàlvula tubeless partida per la meitat. Finalment arribem al Pou de les Piques a les 13 hores i encara ens queda pujar per la Pedrera, fer una variant nova que evita els passos difícils d'aquesta sendera i baixar des de dalt de tot pels Figuerals fins a Godall, només continuen Carlos, Óscar i Josep Barberà, els casats cap a casa que les dones...., ja se sap.

Manel.



3 comentaris:

  1. Copio i pego:
    "Durant el matí Ximo, com sempre pujant clavat, va trencar els cargols de subjecció del canvi i abans del Tossal Redó i després d'una reparació d'emergència, va tornar a casa acompanyat d'Eladi, Juanjo i Toni, això sí molt mudadet ja que per fí després d'anys i panys estrenava casc."

    Lo millor de la crònica sense cap dubte!. M'he fotut un fart de riure llegint-ho.

    Ara seriosament, els que llegiu això:
    No falteu a la cita anual, ens ho passarem bé de veritat, al temps que descobrirem raconets d'aquesta serra... que no deixa de sorprendre'ns!.

    Fins el 10...

    ResponElimina
  2. A ximo en lo pinyo fixo sols li faltava fer dirtjump, jeje!
    jo tmb animo a tots els bikers a vindre el dia d la QDD, cada dia aquest paratge em sorpren mes!!!

    A!! no m puk treure dl cap la baixada d la pedrera dulldecona, enkara ara sento laulor de ls pastilles d romeret.

    ResponElimina
  3. Com sempre, impecable la feina de neteja de senderes de Ximo, Josep i Manel. Llàstima que Ximo va trencar el canvi i no va poder acabar de mostrar-mos tot el treball. No us perdeu la QDD del 10.

    ResponElimina