dilluns, 21 de març del 2011

QDD DESAKATO TIM

La quedada organitzada per Desakato Tim ha tingut com a màxim protagonista el recorregut. Cal destacar com en un espai geogràfic tant reduït han pogut trobar i enllaçar tantes senderes, algunes conegudes des de fa temps a la zona de les Veles-Argiler d'Anguera i d'altres de noves. Senders de tota mena des de les baixades ràpides i amb poca dificultat fins a trialeres d'altíssim nivell, on calia ser molt destre per a superar-les, passant per trams de pinar amb miltitud d'escalons i fins i tot un tram de barranc amb corrent d'aigua en el seu curs. 
Dels nostres en vam ser cinc: Juanjo, Ximo, Manel, Eladi que es va perdere i no va poder acabar el recorregut, i   Óscar que estrenava casc.
Una gran participació, més de 60 assistents, i al final un bon pica-pica, amb cervesetes i  unes truites molt bones. La pròxima quedada ens toca a nosaltres el 10 d'abril per la Serra de Godall, el nostre equip de recerca i neteja de senderes ens té preparades novetats.



5 comentaris:

  1. Aprofitem el moment dolç que vivim els "QDDors". Això no durarà per sempre, suposo.

    Molt ben aprofitat el recorregut, en un lloc on la pressió humana es comença a notar. Cada cop és més petit en superfície, i em temo que la cosa acabarà desapareixen, si algú amb poder, no posa remei.

    La trobada perfecta, i el dia hi va ajudar, com si no s'ho volés perdre!.

    Enhorabona als elements que amb la seva feina, han refet per la pràctica de la bici, un lloc emblemàtic. On a principis de la dècada dels 90, alguns personatges inquiets, vàrem començar a descobrir els primers itineraris. Superats, en nombre i qualitat, pels qui ara han agafat el relleu.

    En veiem de nou, el dia 10 d'Abril...
    Un abraso.

    ResponElimina
  2. Bé el recorregut i el refrigeri final molt bé. Un punt negatiu que cal millorar, hi va haver gent que es va perdre i molts no van fer tot el recorregut degut a que no sabien per on anar.
    Si es vol fer una qdd ben, feta ha d'anar algú obrint i un altre tancant i comunicats permanentment, a més en mig del grup cal que hi hagi gent que també conegui el traçat a seguir i quedar-se als llocs més perdedors per evitar que ningú es perdi.

    ResponElimina
  3. Els hi faltava una mica de logística i coordinació, però el no tenir un club al darrera, amb una mínima infraestructura(walkis, més gent compromesa, etc), passa factura.
    Només dues persones per controlar-ho tot... molt difícil.
    L'any vinent, caldrà que alguns els ajudem.

    ResponElimina
  4. No oblidem que no deixa de ser una QDD i que no hi ha res organitzat. Tret del fet que va haver-hi gent que no pogués acabar el recorregut, la resta un excelent.
    Per cert, algú té el track de la ruta sencera?

    ResponElimina
  5. Jo, però m'hauries de dir qui ets, i on enviar-te'l... no?.

    ResponElimina