Unió Ciclista Santa Bàrbara

La Unió Clclista Santa Barbara som un club, amb més de 70 socis, que des de l’any 1979 ens dediquem al foment de la pràctica de l’esport relacionat amb la bicicleta. Encara que hi tenim socis que fan ciclisme de carretera, les principals activitats que organitzem actualment són de bicicleta de muntanya.

Una altra de les nostres acitivitats més importants se centra en la recuperació, recerca i manteniment de senderes aptes per la pràctica de la bicicleta tot terreny per la Serra de Godall


Al llarg de l’any, a més de les sortides habituals dels cap de setmana, organitzem una prova de descens el DH Godall a la primavera i la Marxa btt a la tardor coincidint amb la Fira de l’Oli de Santa Bàrbara.A més, i de caire més popular, també fem una Sortida Nocturna per la via verda del Baix Ebre i la Terra Alta, a principis d'estiu; i la Bicicletada de Tardor pel carril-bici que va per la vora el  riu Ebre d'Amposta fins a Sant Jaume d'Enveja.

Tots el socis tenen la inscripció gratuïta a totes les activitats organitzades pel club, a més poden tramitar la llicència federativa a través del club i poden gaudir de bons preus en la compra de roba del club.