diumenge, 12 de desembre del 2010

QDD ENDURO GANDESA

Plaça major de Gandesa, diumenge 12 de desembre, 9 am, -1ºC. Una cinquantena d'individus tapats fins al cap i provistos cadascun d'una mena d'andròmina extranya  amb dues rodes, emprenen la marxa cap a les muntanyes gelades de la Terra Alta, després de salutacions, fotos i riures. S'ha sentit dir pel poble que és la Quedada Enduro Btt que munten aquells nois que sempre estan amunt i avall, saltant i frenant amb les bicis  per tot arreu, capitanejats per una misteriosa DOÑA ANTONIA. 
Hi han fet cap personatges de les terres veïnes: Amposta, Santa Bàrbara, Xerta, Reus, Tarragona....tots amb poqueta cosa al cap, perquè per a posar-se a pedalar per aquells camins i senderes amb aquell fred és que no estàs fi o és que el fas t'agrada tant que res ni ningú pot evitar-ho.
Bé, voltant i voltant camins i carreteres, pujant i baixant senders pels boscos dels Ports, després de passar per Prat de Comte han fet cap a Bot on els han carregat en furgones que els han portat altre cop a Gandesa. Allí, ja recuperats del fred i de l'esforç de completar la ruta, han fet un dinaret . El bon menjar i el vinet de la Terra Alta han fet petar la xerrada de sobretaula, un gran ambient bici-muntanyenc i fins l'any que ve, que de ben segur repetirem.


Manel
.

1 comentari:

  1. Lo de "poqueta cosa al cap" m'ha agradat molt. Defineix perfectament l'ànsia que patim quan pugem a sobre aquests "enginys rodadors" dels dimonis...
    I ara, ja se senten rumors per la QDD de Montbike, on segur xalarem de valent.

    A vore si per llavors, la meua "Andròmina" s'ha aprimat uns grams més.

    ResponElimina