diumenge, 21 de febrer del 2010

II QDD MONTBIKE

Responent a la invitació feta per Montbike d'Amposta, 12 socis del club ens em desplaçat a Ulldecona per participar en la segona quedada btt que organitzen. L'assitència ha estat molt nombrosa i ens em ajuntat uns 42 bikers de diferents clubs del Montsià: Monbike i Cabring d'Amposta i nosaltres la UCSB; i del Baix Ebre: Ebre Bike de Tortosa i la Moleta de Xerta. Finalment, tot i les amenaces de pluja, el temps ens ha acompanyat i em gaudit d'un bon matí de bici de muntanya, amb un recorregut molt variat per la part Sud de la Serra del Montsià.


Comencem amb una primera pujada a la Cogulla seguida d'un sender de baixada molt tècnic primer, i bastant ràpid després, fins arribar a l'indret conegut com "La Revertera" on ens reagrupem. És el moment de fer un canvi d'impressions del sender que acabem de fer i d'admirar la nova Specializaed d'Ivan, molt guapeta.


Emprenem la pujada pel Rajolar, llarga i tècnica, fins al Mas de Mulet, nou reagrupament i a pujar de nou per pista i al final baixar per la ràpida sendera del "Camí de la Torreta" i d'allí per camí fins a Ulldecona on els de Montbike ens haviem preparat un pica pica per fer gana per a dinar. 
En resum un d'aquells matins de btt que fan afició, la pròxima ens toca a nosaltres com no pot ser de cap altra  manera per la Serra de Godall, a vore si ho fem tan bé com els de Montbike.