dimarts, 9 de febrer del 2010

2on DH GODALL

Un altre gran èxit del nostre club ha estat el segon descens de bicis de muntanya per la serra de Godall, cel.lebrat els dies 6 i 7 de febrer. En total 189 corredors han disputat les dues mànigues de la prova, registrant el millor temps i proclamant-se guanyador absolut  Manel Arasa de l'equip 5 Seconds de Santa Bàrbara amb un temps de 2 minuts i 6 segons, seguit de Mario Pérez de Burriana a 4 segons i d'Hector Gasch de Castelló a 6 segons de diferència.

Van venir corredors de 300 quilòmetres a la rodona i tant dissabte als entrenaments, com diumenge a la competició es va respirar un gran ambient, animat per la baixada de la nostra mascota el "Pollet Antoniet". Encara que hi va haver aglomeracions de gent, tant al repartir els dorsals com als remontadors, finalment tot es va desenvolupar satisfactòriament.
Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara volem agrair el suport dels ajuntaments de Santa Bàrbara i Godall, de tots els nostres patrocinadors i de tota la gent que desinteressadament ens ha ajudat a aconseguir que el segon DH Godall s'hagi fet realitat. Finalment també un gran agraïment a tots els participants per la seva assistència. Esperem repetir l'any que ve, i per suposat millorar el resultat d'enguany.