dimarts, 28 de juny del 2011

1ª TRANSPLANES

Fins ara hem organitzat proves de descens i marxes enduro, ens faltava muntar una cursa de rally btt cronometrada, cosa que hem fet realitat amb la 1ªTRANSPLANES; tercera cursa puntuable per a la "XALLENGER BTT TERRES DE L'EBRE I CAMP DE TARRAGONA". 
Fent una mica d'estadística sobre la cursa cal dir que en total vam sortir 122 corredors, 14 van fer el ciruït curt,  92 el llarg i 16 van abandonar. Van participar 5 noies i 31 equips.
El guanyador en homes ha estat Ivan Diaz que ha invertit un temps de 2:04:55 en fer el 47 km del ciruït, seguit de Jordi Garcia amb 2:05:17 i de Victor Espuny amb 2:07:07.
En dones el podi va quedar de la següent manera: 1ª Pili Franco 3:13:15, 2ª Mònica Adell 3:19:24, 3ª Montse Llauradó 3:19:34.
Per finalitzar des de la Unió Cilcista Santa Bàrbara només ens resta agrair a tots el participants la seva assistència, també agrair la col.laboració dels patrocinadors i ajuntaments i en especial a "l'Associació de Joves Font del Peu de Masdenverge", controlant gran part del recorregut de la prova.



2 comentaris:

  1. Sabem que organitzar esdeveniments com aquest, no és gens fàcil.Felicitar a tots els membres de la ucsb pel treball realitzat.

    ResponElimina
  2. Bona nit companys!! Felicitats perque la prova va agradar molt i aixo per a l'organitzador es imprescindible, ja es el que alimenta any rera any les ganes de continuar, pel demes ja fa anys que ens teniu ben acostumats, en lo menjar, en la atencio,i que sou molt templats. En este challenge estem trevallant tots molt i les coses que es fan en ganes es reflexen en el resultat final.

    Lluis Horta

    ResponElimina