dilluns, 21 de febrer del 2011

QDD LA MOLETA XERTA

Aquest diumenge hem anat una bona representació del club a la qdd que els bons amics de La Moleta de Xerta havien preparat. Avui som: Ximo, David, Jordi, Vicent, Oriol, Manel, Ivan, el company Angel del Mas de Barberans i Xavi que al qual donem la benvinguda al club com a nou soci. 
De la qdd, que hem de dir? tot positiu,  des de la companyia, fins la nombrosa assitència, uns 60, recorregut que tenia de tot, pujada variadeta al començament, obligatòria per a la baixada de després per sender i a continuació una pista pesadeta fins quasi al peu de la Moleta, això si després una bona baixada fins a Xerta passant per la Font Nova, amb alguna que altra pedreta traïdora. Bones vistes i paisatges i al final "piscolabis" a base de pa amb tomata i pernil i coc de postres. 
Sembla ser que aquest 2011 serà l'any de les quedades, ja que n´hi ha una altra d'anunciada per al dia 20 de març per part dels Desakato Tim i amb la col.laboració de Montbike, i la nostra que de moment tenim prevista per al 10 d'abril i on com sempre oferirem novetats per la Serra de Godall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada