dilluns, 31 de gener del 2011

III QUEDADA MONTBIKE

42 Bikers hem acudit a la crida feta pels companys de Montbike, que aquest any ha organitzat la seva tercera quedada de bicicleta de muntanya juntament amb els Cabring. Ens hem trobat a Godall per fer una ruta per la Serra, on farem senderes clàssiques i d'altres de noves. Del nostre club hem anat Ximo, David i Manel. Ha estat un matí de btt dels que deixen un bon record tant per la participació, el bon ambient i el recorregut, i sobretot per la companyia dels amics de Montbike. 
Em pensava que ja ho tenia gairebé tot vist de la Serra de Godall però encara quedes racons per descobrir, i d'això se n'encarrega el company Josep Barberà,de tots conegut, que amb l'ajuda del nostre secretari Ximo Bel formen el duo conegut com els JB, descobridors de les ja clàssiques "Cova d'en Panís" i "JB" i d'altres més recents com "la Barqueta" i "Mola de la Torre", ara ens presenten la "Cova de la Vila" mágnific paisatge poc freqüent a la nostra Serra i la del "Pou de les Piques" que incorporem a l'inventari dels senders, que actualment ratlla els 40 km. També una altra novetat a la zona de la Serra Grossa, encara sense nom, de més de 2 km que va fer les delícies de tots els assistents.
La propera qdd, el més que ve a Xerta on segur que el companys de la Moleta ens tornaran a oferir unes hores de bona btt, com les que hem viscut amb i Montbike i els Cabring, se m'olvidaben.

Manel.

1 comentari:

  1. Això de les QDDS és el futur.
    Poca feina d'organitzar, molt bon rotllo entre els assistents, i de passada... anima als poca-feina com jo, a treballar pels demés buscant sempre, el millor recorregut.

    I no me posis tantes medalles Manel, que això és feina d'uns quants, i no només dels J&B.

    No cal dir noms...

    ResponElimina