diumenge, 17 d’octubre del 2010

COVA D'EN PANÍS-JB

 Confirmant el bon moment en què es troba la pràctica de la BTT a les nostres terres avui ens hem trobat 25 ciclistes entres els del nostre club i els de Montbike d'Amposta a més de dos companys vinguts de Gandesa.
 L'objectiu d'aquesta sortida era  fer la nova sendera que hem obert a la Serra de Godall, amb motiu de la propera "2ª Marxa btt de la Fira de l'Oli" del pròxim 21 de novembre. Es tracta d'un sender de 2,5 km i de nivell tècnic mitjà que voreja el barranc del Racó del Forat i acaba al Mas de Patorrat. Després de passar pel "Pou de les Piques" tornem a guanyar alçada per la sendera de "la Pedrera" fins al "Coll de Cocons" on parem a esmorzar. Cal recuperar forces per emprendre la "sendera dels JB", 4 km de sender d'alt nivell tècnic i físic que units als 2,5 km de la sendera del "Racó de la Fernanda", de nivell mitjà, fan el tram de sender més llarg de la Serra de Godall amb 6.5 km.
En fi un magnífic matí de btt, amb recorregut variat, bon temps i el millor poder gaudir del nostre esport preferit en companyia del amics.

Manel

2 comentaris:

  1. Efectivament. La vellesa ens dona perspectiva, una de les poques coses bones de fer-se gran.
    Des d'aquell llunyà 1989 en que alguns vam començar a pujar a les bicis de muntanya per fer esport envoltats de natura, han passat força coses... Eren temps on un se sentia pioner en el que feia, on cada racó descobert a base de desplegar el mapa de torn 1000 vegades, obligava a reforçar-lo amb celo, per no perdre'l pel camí. Per no parlar de les cobertes que hom portava, dissolució, parxes, eines del tot obligades per evitar arribar al cotxe a peu!.
    El material ha evolucionat molt, l'activitat s'ha anat re situant, han hagut fluctuacions provocades per les modes imposades per les marques punteres, en un afany de vendre i innovar al preu que sigui.
    Qui no recorda a moda dels grans recorreguts, de les proteccions penjades als Camelbacs, els pantalons amples, plens de costures per tot arreu.
    Sembla que ara si, hem madurat prou, els practicants i les bicicletes. També les nostres actituds i el compromís personal envers l'activitat.
    Un saludo...

    ResponElimina
  2. Sí, en aquests 20 anys hem vist evolucionar molt el nostre esport, però crec que a millor. De modes n´hi ha per tot arreu, tenen l'efecte que cadascú els hi vulgui donar. Pocs en quedem en actiu dels inicis, però dóna molta il.lusió veure que darrere hi ha gent que continua i que l'essència es manté: gaudir dels paisatges i de la natura amb la bici com a instrument per aprofitar molt més el temps i escurçar les distàncies.

    ResponElimina