dimecres, 23 de novembre del 2016

8ª Marxa btt Fira de l'Oli

Com cada any dins del marc dels actes de la Fira de l'Oli del nostre poble, col.laborem amb l'organització de la marxa ciclista amb btt per la Serra de Godall. Enguany el recorregut ha passat pels termes de Godall, Ulldecona i Santa Bàrbara, amb una distància de 41 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 900 metres. En aquesta edició de la marxa, la recaptació del donatiu dels 100 participants anirà íntegrament per a la Marató de TV3.
Bé, a les 8:45 es dóna la sortida i el grup s'ha dirigit cap a la Serra de Godall  pel Barranc de la Galera i pel Camí vell D'Amposta, passant pel sender de les escoles  fins a Godall. Després hem remuntat fins la Bassa Alta pel camí del Argilers on hem pres el sender de la Mina fins a Roca Alta i pel sender de Vilastret hem arribat al peu de la Mola, completant la pujada més forta del matí. Tot seguit hem planejat fins la Mina de carbó, on estava el primer avituallament. Després emprenem la baixada més tècnica de la marxa pel sender de Palometes, en acabar seguim el PR fins l'Ermita de la Pietat. Seguim remuntat fins al Tossal Redó pel sender de la Calç, passant pel Coll de les Bruixes. Arribats al Tossal comença la baixada més llarga, passant per les antenes i el sender de les Obagues. Una volta baix, pugem per asfalt pel camí de Capdàsens i la Solsida i tornem a baixar fins a Godall pel circuit de descens. De Godall a Santa Bàrbara, completem el recorregut per camins veïnals. Finalitzem la marxa amb el tradicional esmorzar, amb rostida de saltxitxes i baldanes amb all-i-oli.
La Unió Ciclista Santa Bàrbara, felicita a tots els participants pel seu comportament i civisme i també per ser solidaris amb la Marató de TV3, i a tots els voluntaris que ha col.laborat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada