dimecres, 26 de juny de 2013

TEAM IBEROLEI

Campionat de Catalunya a Freginals, la Canonja i pujada solidària a Caro

El passat dissabte 8 de juny al poble de Freginals van tindre lloc els Campionats de Catalunya Master 30 i Senior de carretera, organitzats brillanment pels Joves Ciclistes d'Amposta i amb un recorregut molt atractiu per al corredor i per al públic. Amb una volta llarga protagonitzada pel coll de les Bruixes i 5 voltes al circuit curt de 8km de Freginals amb els repetxos del Cabiscol com a protagonistes.
Pel que fa als nostres corredors van donar la talla defensant-se molt dignament en una especialitat que no és la seva, passant tots amb els primer grup el coll de les Bruixes i després es van anar fent grupets on es van quedar. Els únics valents en aguantar selectiu al grup de davant fins a l'arribava van ser David Caballé i Xavi Vazquez, cedit per l'ocació i lluint els colors del Team Iberolei, felicitats als 2. Per darrere arribava Juanjo Adell a poc segons d'aquest grup completant una gran cursa també, al igual que Sergi Escribà, Miguel Angel Arnau i Oscar Romero que entraven en petits grups darrere del pilot donant guerra i deixant-se la pell fins al final, mostrant un gran esperit de combativitat. Mentrestant Toni Jové després de protagonitzar una escapada de sortida fins al per de port de les Bruixes amb 5 companys més, a la 3a volta es veia obligat a abandonar per problemes físics.
 Dissabte a Freginals


Per altra banda, Oscar Panisello el diumenge dia 9 es va desplaçar a la localitat de la Canonja per disputar el Campionat de Catalunya elit i sub-23 de carretera, on els esperava un dur recorregut de 140km amb Teixeta i Batalla com a ports puntuables de la jornada. El nostre corredors a l'hora i mitja de cursa, quan rodava amb el pilot principal, ja bastant seleccionat, a mitant port de la Batalla es va tindre que arretirar de la cursa ja que se li va trencar el cable del canvi, cosa que li impedia pujar els pinyos per anar més àgil pujant. Tot i això i la posterior emprenyada per part d'ell, ens contava les bones sensacions que tenia fins al moment i la ràbia que li va fer no poder continuar, per això el felicitem i l'animem a continuar entrenar i millorant així perquè ja sabem tots que en un campionat de Catalunya de amateurs no és gens fàcil aguantar ni la primera hora i mitja de cursa i ell ho va fer i perquè no va poder més per problemes mecànics, moltes felicitats Oscar!Mentrestant una altra expedició del Team Iberolei acompanyats dels nostres amics i companys Jaume Montero i Oriol Gomez, van anar a fer la pujada solidària contra el càncer a Caro, on es va pujar dese baix a dalt en bandera Verda. A bandera verda es va pujar bastant ràpid i el vent i fred a dalt va endurir la pujada d'aquest mític port de categoria especial. Un cop dalt a les antenes, vam baixar fins al restaurant on es va fer un aperitiu amb torrades i carn per empendre la llarga baixada i cap a casa havent passat una gran matinal.


Diumenge al cim de Mont Caro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada