diumenge, 25 de novembre del 2012

4ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI

Després d'haver-la d'ajornar una setmana, per segon any consecutiu, degut a la pluja; avui diumenge hem fet la 4ª Marxa btt Fira de l'Oli de Santa Bàrbara. Han sortit 93 participants, a gaudir del recorregut de btt-enduro per la Serra de Godall,  que havíem preparat i que, malgrat les intenses pluges de fa una setmana, es trobava en òptimes condicions per a la pràctica de la bicicleta de muntanya.
Tot ha transcorregut sense incidents dignes de menció, ja que tothom ha anat sense presses, gaudint del paisatge i seguint, en tot moment, les indicacions del membres de l'organització, fent els reagrupaments necessaris per a gaudir tots junts de la diada. Després dels avituallaments necessaris per a recuperar forces durant el recorregut, en acabar hem fet l'esmorzar tradicional, amb l'all i oli i les botifarres, xoricets i saltxitixes de sempre.
Una vegada més, des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara donem les gràcies a tots els participants per la seva assistència i també a tota la gent que ens ha ajudat desinteressadament.

Manel.

1 comentari:

  1. uffff!!! i tan que em xalat , i a la linia de meta amb l'asmorsar encara mes jijiji. un 10 per a l'organitzacio.
    l'any vinent mes!!!

    ResponElimina