diumenge, 9 de gener de 2011

Torreta del Montsià i Transplanes

Acomiadant el 2010 amb Desakato Team i Montbike a la Torreta del Montsià.

Ximo i jo us agraïm la vostra invitació a formar part d’aquesta sortida tant original per acomiadar l’any en plena naturalesa i en el punt més alt de la Serra del Montsià, “La Torreta”. Jo no havia pujat a la Serra caminant des de feia 40 anys (de quan anava a l’Institut) i aquesta experiència d’avui ha estat per a natros inoblidable.
Cal ressaltar que el vostre optimisme, el riure i les ganes de xalar en plena naturalesa, ens ha contagiat de tal manera que tenim les bateries carregades per a molt de temps. Josep Barberà, ens comentà que calia portar una ampolla de cava per brindar, la nostra sorpresa ha estat majúscula al veure el munt de “fato” que sortia de les motxil·les, en aquesta “mini festa” no ha fet falta de res, des de pizza fins a wiski del bo, passant per pinya natural, torro, bombons, cafè i el més sorprenent, copes de vidre fi per poder brindar com cal amb cava. Només ens ha mancat el Sol per poder gaudir del maravellos panorama que es divisa des de la muntanya, però hem tingut sort ja que no ha plogut i la boira ens ha deleitat amb paisatges molt guapos com veureu a les fotos que adjuntem. Una menció especial per als animadors quasi professionals als que coneixia però no ho sabia, i un altra amb tot el “carinyo” que li tinc, per l’heroïna que va aguantar i fins i tot participar com ella sap, del munt de comentaris “matxistes” però de bon rotllo que els animadors anaven escampant, es nota que Pili està més que curada de mal d’espants, ets la millor de tots i sobre tot de totes. Be, tallo el rotllo per no fer-me el pesat.
Gràcies per tot i de segur que fins al proper any si ens inviteu. Seguiu així tal i com sou, no canvieu.
31 de desembre de 2010.
Joan Albesa i Ximo Bel  dos masdenvergencs de L’Unió Ciclista Sta. Bàrbara.                                                

Preparant la Transplanes

Aquest passat diumenge 2 de gener, Sisco, David, Vicent, Oriol, Ximo, Eladi i Joan hem sortit per tal de fer el recorregut que proposarem per al pròxim mes de juny  en que organitzarem una prova que formarà part de la “Xalenger Terres de l’Ebre-Camp de Tarragona”. Hem sortit de Sta. Bàrbara i hem tocat termes de Tortosa, Masdenverge, Godall, La Galera i arribada a Sta. Bàrbara. La prova constarà de 2 trajectes, el curt de 35 quilòmetres, serà ràpid i no gaire dificultós. El llarg també serà ràpid, però caldrà pujar la Serra de Godall i baixar la sendera de l’Arboç. Bé, esperem poder estar a l’altura per portar a bon port aquesta prova.

Joan Albesa