dimecres, 21 de juliol del 2010

Kedada BTT c.c. Ebrebike!! 1 d'Agost

Els companys d'Ebrebike ens han enviat el següent missatge:


 -Salutacions companys i amics bikers!! Us remitim aquest correu per fer-vos savedors de que el dia 1 d'Agost el c.c. Ebrebike  us invita a fer una sortida en BTT en plan quedada informal. Aquesta quedada biker és fruit de les que han anat convocant altres clubs del terreno. L'objectiu d'aquestes  quedades és trovar-mos tots per passar un bon matí pedalant pels camins de la zona del dit club convocant, i aixì entre tots, conéixer millor els camins i sendes que tots tant mos agraden del nostre terreno. Al finalitzar qui vulgui m'han dit que fan paella a larrivada! ja saveu dieu que no anireu a dinar a casa! (i si no n'hi ha per a tots ... algo farem)
 

El dia com ja hem dit és el diumenge 1 d'Agost i l'hora de convocatoria serà a les 8h al Poliesportiu de la Raval de la Llet,just baix del cementiri de Tortosa. L'hora de sortida serà exactament sense demora a les 8.30. S'ha de compendre que s'ha de sortir d'hora per la calor i d'aquesta manera afrontar la primera pujada (trialera  la Pujada al Cel, el nom ja ho diu tot). Per no extendrem massa comentar-vos que la ruta té una pujada per arrivar fins Coll Redó (avituallament) i seguit d'una bona baixada divertidíssima!. Alego tirarà amunt fins CollRedo´un altre cop i avall   per una senda bastant llarga e interessant que disfrutareu com a garrins!! Total uns 25 kms. passant per dos minibikeparks (argilers i Black Fly Raval Trails) si voleu i sino també jaja.
 

Per aquesta quedada hem pensat anar tots junts i anar reagrupant-mos despres de cada baixada, com a totes les altres, a més de tenir dos avituallamentets despés de cada pujada (Coll Redó). Agraïm la vostra assisténcia i us esperem a tots/es!! Cal dir que aquesta quedada probablement serà el precedent per l'any que ve organitzar una trovada oficial més extensa i per això ens fa molta il·lusió comptar amb tots valtros per a que en feu un tast! 
 
QUE LA INERCIA US ACOMPANYE!