dilluns, 30 d’octubre del 2023

14ª Marxa BTT Fira de l´Oli 2023


Aquest diumenge 19 de novembre de 2023 ha tingut lloc la 14a Marxa MTB de la Fira de l'Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç.

A primera hora del matí tots els col·laboradors hem iniciat les tasques de preparació per aquesta activitat de caràcter festiu i no competitiu. A les 8:00 han començat les inscripcions al pavelló municipal que han finalitzat a les 9:00. El nostre president Oriol Gómez i el regidor d'esports Lluís Gimeno han estat els encarregats de pronunciar unes paraules per donar pas a la Marxa, que ha transcorregut pels termes municipals de Santa Bàrbara, Masdenverge i Freginals.

En voltes de les 12:00 han començat a arribar els primers participants, encapçalats per diversos membres de la UCSB que obrien la Marxa. L'activitat ha transcorregut sense cap incidència i per les cares dels participants hem pogut observar l'èxit de la Marxa. En l'arribada al pavelló firal han pogut gaudir del track que els havia preparat l'organització gaudint d'un dia espectacular i de l’esmorzar popular a les instal·lacions del pavelló. Destaquem la gran afluència de participants que hem tingut, arribant fins a la xifra rècord de 134 inscrits, així com diverses col·laboracions que tot i no poder assistir, han volgut estar presents de manera simbòlica. Cal remarcar que el 50% de la inscripció va destinat a La Marató de TV3 com és ja una tradició en aquesta activitat.

També voldríem agrair a Ximo Bel per ajudar-nos en tots el dubtes a la nova junta.
Així com als companys de Montbike per ajudar-nos a acabar de deixar preparat el circuit per a la marxa.

Per suposat a tots els col·laboradors i comerços que han fet possible aquesta activitat i els voluntaris que són tan necessaris per a poder celebrar activitats com aquesta (avituallaments, encreuaments, preparació de l'esmorzar...) tot això amb un ambient festiu i amb el món de la MTB com a principal protagonista.

Gràcies de tot cor a tots el que ho heu fet possible.

El proper diumenge 19 de Novembre la Unió Ciclista Santa Bàrbara celebrarà la Marxa BTT de l´Oli, Novell, dels Cítrics i del Comerç en la que serà la 14ª edició.

La concentració dels participats, acreditació i asignació de dorsals serà a partir de les 8:00 al Pavelló Firal de Santa Bàrbara.

La sortida serà a les 9:00 neutralitzada pels components de la organització i de caracter no competitiu.

El recorregut trnscurrirà pels termes municipals de Santa Bàrbara, Masdenverge i Freginals per completar un recorregut deudament marcat de 35Km en 650m de desnivell acumulat.

Al finalitar la marxa al Pavelló, tots els participats gaudiran d´un esmorzar popular i sorteig d´obsequis.

Ja tenim disponible el track oficial: STRAVA WIKILOOK

Les inscripcions ja estan disponibles amb un preu de 10€ per als SOCIS de la UCSB, 15€ anticipada i 20€ per a les inscripcions realitzades el mateix dia de la marxa.

NOTA: Bossa Corredor garantida per als 100 primers inscrits, les inscripcions seguiran obertes un cop superats els 100 participants així com el dia de la marxa. La UCSB pendrà les mesures pertinents per a que cap participant es quedi sense el seu esmozar.

INSCRIPCIONS (obertes fins al 18 de Novembre)

LLISTA INSCRITS

VIDEO PROMOCIONAL

VIDEO RESUM

REGLAMENT

FOTOGRAFIES POPULARS

FOTOGRAFIES by JOAQUIM ALEGRE

Qualsevol aclariment ens podeu contactar: ucsbarbara@gmail.com

US ESPEREM!