dimarts, 27 de març de 2012

PELL NEGRA

Avui sortim més d’hora ja que anem amb els cotxes fins a Horta de Sant Joan, per fer unes senderes que els més joves ja coneixen i comenten que son una passada. Som deu, Ximo, Carles, Jaume, David Cid, Angel, Ivan, Ramon, Eladi, Augusto i Joan, disposats a suar una mica i fruir de l’espectacularitat que ens ofereix la natura. Deixem els cotxes al costat del Salt del riu Canaletes, fa una mica de fred, sobre 8º C., però entrem tot seguit en calor al començar la rampa asfaltada direcció a la Franqueta, abans d’arribar agafem la sendera del Forestal que fa pujada i després baixada (una passada de guapa i no gaire difícil) i fem cap al mateix camí asfaltat que poc després deixem per agafar una pista que puja al Pi Pimpoll i al Pi Ramut, aproximadament als quatre quilometres d’aquesta dura pujada, ens desviem a la dreta per agrupar-nos, descansar i menjar.
Tot seguit agafem la sendera anomenada Pell Negra, cinc quilometres baixant a bon ritme entre mig de pins, vegetació i alguna que altra pedra dissimulada entre la pinassa, però per a quedar-te amb la boca oberta de bonica que és, ens porta fins el Riu Estrets, on fem unes fotos i tornem a remuntar uns dos quilometres de pista argilosa i restes de vegetació, ha estat mot dura la pujada ja que la rampa tenia  molt de desnivell i al terra no s’agafaven les rodes, però després de l’esforç TITÀNIC, hem tingut la recompensa de la sendera que ens ha portat fins als Estrets i contemplar i fotografiar la “guapada” del lloc. 
D'allí fins als cotxes, encara hem fet algun “demarratge” per acabar d’endurir les cames ja molt cansades. Ha estat un matí preciós i sense cap incident remarcable, a excepció de la caiguda “tonta” de Jaume quan ja havíem arribat als cotxes. Una cervesa al bar de Prat de Compte i cap a casa.
Joan Albesa      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada