dilluns, 13 de febrer del 2012

4rt DH GODALL

Després de més de dos mesos de preparació per fi el dissabte 11 de febrer donem el tret de sortida al quart descens de bicis de muntanya per la Serra de Godall, el 4rt DH GODALL. Amb temperatures sota zero, a les 7 del matí estem a la Plaça Major de Godall fent tot el muntatge per a acollir als participants. Comencem a les 11 hores a repartir dorsals i els emissors per al cronometratge, novetat d'enguany. Després de dinar a les 14:30 h, comencen els entrenaments, tot perfecte, com sempre nombroses caigudes, de les quals lamentar una fractura de clavícula d'un corredor què és traslladat a   l'hospital.
Diumenge 12-02-2012, 7 AM, -5ºC. No podem ni parlar pel fred i els nervis. A les 8 ja es respira l'emoció del moment, últims dorsals, llistes actualitzades, 239 corredors preparats i entrenant fins a les 9 AM.
3-2-1  En marxa, el primer en baixar és el tàndem d'Alfons Bayonas i Toni Aparici, tot i l'aparatositat del tàndem i del fet que Alfons és invident, fan un temps de 4:58.50, tota una proesa.
Finalment després de disputar-se les dues mànegues de la prova, es proclama guanyador absolut per tercer any consecutiu: Manel Arasa Martí de l'equip 5 Seconds de Santa Bàrbara amb un temps de 2 minuts i 22 segons, seguit de Lluís Dols Casanova de Castelló només a 32 centèssimes i  d'Antonio  Garcia Sánchez de la població d'Alhama de Múrcia a 1.23 segons de diferència.

Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara creiem que tot ha sortit bé i estem satisfets de com ha anat aquest 4rt DH GODALL; volem agrair el suport dels ajuntaments de Santa Bàrbara i Godall, de tots els nostres patrocinadors i de tota la gent que desinteressadament ens ha ajudat a aconseguir que el quart DH Godall s'hagi fet realitat. Finalment també un gran agraïment a tots els participants per la seva assistència. Esperem repetir l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada