dimarts, 24 de gener del 2012

SERRETA-MAS DE MULET

Aquest diumenge, ha estat el primer d’uns quants, en que el nostre company Manel, no podrà pujar a la bicicleta, ni arranjar senderes, ja que l’han operat d’escafoides, però no per això deixarà de donar-nos un cop de mà a tot el relacionat amb la nostra pàgina web. Volem donar-li ànims per aquests dies que se li faran molt llargs.
Bé, arribem a Sta. Bàrbara Augusto, Roman i Joan i ja ens esperaven Oscar, Vicent i Ximo, també Sisco (el presi) i el seu fill Xavier per ensenyar-nos una flamant bicicleta de carretera B H de color blanc que estrenaven (no vaig pensar en fer-li una foto) i varen marxar cap al pantà de la Senia per a provar-la. Sisco, ja feia dies que anava barrotant de comprar una bici de carretera i al final ja s’ha decidit, bé que tingui sort amb ella. Els demés varem marxar cap a la Foia de Masdenverge per anar a la serreta de Freginals a fer la sendera de moda, que està esplèndida gràcies a les intervencions dels de sempre. 
Després varem encarar les bicicletes al Mas de Mulet, el dia estava espectacular per practicar esport, pels camins i Mas de Mulet varen trobar a molts ciclistes i també atletes corrent a peu. Després d’un petit descans pugem el sempre difícil Cagallo (l’antena) i baixem per la sendera d’aquest barranc, la veritat és divertida, però hi havia molta humitat i com que hi ha molta pedra estava una mica perillosa. Sense cap incident, tornarem cap a casa.

Joan Albesa            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada