divendres, 23 de desembre del 2011

Resum temporada 2011

Bé acabem l'any i toca fer una balanç de la temporada que finalitza. Es pot dir que ha estat un any molt atrafegat per al club, ens queda la sensació d'haver fet les coses bé, si més no ho hem intentat. A continuació faig un extracte de les entrades corresponents a les principals activitats que hem organitzat:

Un altre  èxit del nostre club ha estat el tercer descens de bicis de muntanya per la Serra de Godall, cel.lebrat els dies 5 i 6 de febrer. En total 248 corredors han disputat les tres mànegues de la prova, registrant el millor temps i proclamant-se guanyador absolut  Manel Arasa de l'equip 5 Seconds de Santa Bàrbara.

72 Participants  han pres part aquest diumenge 10 d'abril en la segona quedada btt que el nostre club organitza, fent un recorregut de 21 km per la Serra de Godall.

Amb una participació de 30 ciclistes dels quals 5 eren noies, aquest divendres 17 de juny, aprofitant la lluna plena, vam portar a cap la tercera marxa nocturna per la via verda entre les estacions de Xerta i Bot.

El dia 26 de juny va tenir lloc la 1ªTRANSPLANES; tercera cursa puntuable per a la "XALLENGER BTT TERRES DE L'EBRE I CAMP DE TARRAGONA". en total vam sortir 122 corredors. El guanyador en homes va ser Ivan Diaz i en dones Pili Franco.


El diumenge 30 d'octubre, amb 25 participants varem fer la segona "bicicletata de tardor". La veritat és que l’organització varem quedar una mica decebuts per la pobra participació, ja que com l’experiència de l’any passat havia estat un èxit, aquest any esperàvem fins i tot més gent, no ha estat així, però els que hi varem ser, com sempre ens ho varem passar molt be.
 
130 Participants van prendre part aquest diumenge 4 de desembre en la 3ª MARXA BTT DE LA FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA, després d'haver-la hagut d'ajornar dues setmanes degut al mal temps. 

En total 627 persones han participat en les activitats que hem organitzat aquest 2011, a tots ells gràcies per la seva confiança. A la Unió Ciclista Santa Bàrbara començarem el 2012 amb il.lusió renovada i continuarem fent el que ens agrada, apropar a tothom l'esport de la bici.

Manel. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada