dimarts, 6 de desembre del 2011

3º Marxa btt Fira de l'Oli de Santa Bàrbara

Un total de 130 participants van prendre part aquest diumenge 4 de desembre en la 3ª MARXA BTT DE LA FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA, després d'haver-la hagut d'ajornar dues setmanes degut al mal temps.  A les 9 del matí, es va efectuar la sortida davant del pavelló d'esports i entre les dotze i la una vam fer l'esmorzar-rostida i el sorteig de regals a la zona de pic-nic de Santa Bàrbara; donant per finalitzada la Marxa pels voltants de les dos de la tarda. Aquesta vegada el temps ens va acompanyar, tot va transcórrer amb normalitat i vam poder gaudir del paisatges que ens ofereix la Serra de Godall practicant la nostra passió per la bicicleta tot terreny. Com ja ve sent tradició vam oferir als participants nous trams de sender (Talaies) i d'altres que ja havíem fet en altres marxes però netejats de nou i reparats els trams malmesos per la pluja i les motos (Palometes i Tarongers).
Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara volem agrair a tots els participants la seva assistència i als clubs amb més participants, com sempre, els amics de "La Moleta btt" de Xerta i "Montbike" d'Amposta i molt especialment a un club de recent creació però amb una gran participació el "Club btt La Rapita", a veure quan fan una marxa i podem gaudir dels paisatges del seu terme. 
Finalment un especial agraïment al tots els patrocinadors: ajuntaments i empreses de la comarca, i a tota la gent, socis i no socis que ens ha ajudat a fer possible aquesta 3ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA.

1 comentari:

  1. Moltes gracies per la feina que heu fet, esteu fent i per la bonica marxa del diumenge, dona gust anar a la serra de Godall a rutejar gaudint dels multiples senderols que heu obert.

    ResponElimina