dilluns, 13 de juny del 2011

III DUEXTREM AMPOSTA

Per fi la Duextrem ha tingut l'èxit de participació que tant es mereix, més de 200 btts, entre cursa btt i duatló i gairebé 400 persones a peu sumant les diferents modalitats (cursa, marxa i duatló).
No és gens fàcil organitzar un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud, però una vegada més els companys de Montbike ens han demostrat que estan sobradament preparats per fer-lo realitat, tant pel potencial humà amb el que compten com per la capacitat logística desplegada.
Després d'una espectacular sortida, amb cavalls al davant, pel magnífic entorn de la Finca del Cabiscol, el recorregut va transcorre per diferents camins faldejant la Serra del Montsià fins la primera pujada forta a la Mola Alta i després seguint senders i camins de l'antiga ruta de la Sal arribem al Mas de Mulet, després del tercer avituallament pugem fins les antenes de la Caldera i finalment baixada per sendera i darrer avituallament abans d'arribar al Cabiscol on ens havien preparat el final de festa, amb el dinar-rostida promès. Felicitats a l'organització.

                                foto, Josep Torta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada