dimarts, 23 de novembre del 2010

2ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA

Un total de 98 participants van prendre part aquest diumenge 21 de novembre en la 2ªMARXA BTT DE LA FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA. A les 9 del matí, es va efectuar la sortida davant del pavelló d'esports i entre les onze i la una vam fer l'esmorzar-rostida i el sorteig de regals a la zona de pic-nic de Santa Bàrbara; donant per finalitzada la Marxa pels voltants de les dos de la tarda. Tot va transcórrer amb normalitat, malgrat el fred, el temps ens va acompanyar i vam poder gaudir del paisatges que ens ofereix la Serra de Godall practicant la nostra passió per la bicicleta tot terreny.

Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara volem agrair a tots els participants la seva assistència i fer una menció especial als clubs amb més participants: La Moleta btt de Xerta 11 participants i Montbike d'Amposta 10 participants.També un especial agraïment al tots els patrocinadors: ajuntaments i empreses de la comarca, i a tota la gent, socis i no socis que ens ha ajudat a fer possible aquesta 2ºMARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA.

1 comentari:

  1. Bona organització, i bon recorregut. Tot i que ja sabeu que jo voldria més sender, però a mi no se'm pot fer massa cas. No tinc terme mig en estes coses!.

    Sobretot, molt bona companyia.

    Esperem que tots els itineraris que es van presentar, i d'altres que de ben segur, la gent anirà descobrint en pròximes visites, no es perdin. Que la feina de manutenció és feixuga i poc agraïda.
    Fins l'any vinent... si la salut ho permet. Que ja tenim uns anys.

    ResponElimina