dissabte, 26 de juny de 2010

II MARXA NOCTURNA PER LA VIA VERDA

Amb una participació de 30 ciclistes dels quals 7 eren noies, aquest divendres 25 de juny vam portar a cap la segona marxa nocturna per la via verda entre les estacions de Xerta i Bot. Aquest any la marxa estava inclosa com una activitat més dins de les Jornades Esportives que organitza la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Santa Bàrbara.
La marxa va transcorre sense problemes, i així després d'arribar a l'estació de Xerta, emprenem la pujada amb l'última llum del dia. Passant per nombrosos túnels arribem a l'estació de Bot on tenim preparat un suculent avituallament-sopar i després de recuperar forces emprenem la tornada de baixada desfent el camí de pujada. Val a dir que tots els participants que van participar van fer la totalitat del 46 quilòmetres del recorregut, malgrat d'algunes caigudes sense conseqüències.
Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara només ens queda agrair a l'Ajuntament de la nostra ciutat  el seu suport en aquesta i en totes les activitats que realitzem, i a tots els participants gràcies per la vostra assistència, ja que la participació és l'essència del nostre esport basat en la fórmula:
 bici + natura = salut.