diumenge, 14 de març del 2010

CANTARELLES 100%

Com que ahir per la tarde vam deixar enllestida del tot la nova sendera de Les Cantarelles a la Serra de Godall,  avui anem a fer la primera baixada abans que se'ns avanci algú de fora del club. Així sortim de Santa Bàrbara: Oriol, Vicent, Ximo, Sisco, Oscar i Manel. Anem cap a Godall on parem a fer un caferet i comentar com ha quedat. Pujada obligatòria Cap d'Asens-Solcida i després de la foto avall que fa baixada, i quina baixada: 2100 metres, 3 trialeres de terra i 4 de pedra, 2 corves difícils de 360º, escalons diversos, paisatge variat: pinar, carrasques i la típica vegetació baixa de serra mediterrània. Cal ser molt hàbil i atrevit per fer-la tota sense posar un peu, però el company Oscar ens demostra que és possible.  
I aquí està el culpable de tot, amb el 80% de la feina, gràcies Ximo.


Després de valorar el resultat de la feina feta i comentar l'aparició misteriosa de cartells indicadors, seguim la pista que porta fins la fi de la sendera de les Palometes i després girem a l'esquerra, seguint marques de PR fins a Les Ventalles, per després  pujar a peu uns 500 metres fem una altra sendera fins al Camí del Palleret. 

                              
Mentre estem reparant una cadena trencada sentim unes veus, es Barberà  d'Amposta que ja està baixant per la nova sendera, rebem les seves felicitacions per la nostra feina. Continuem la baixada i després d'una coberta rebentada, un canvi partit i una caiguda carretera i cap a casa.