dijous, 29 de desembre del 2022

13ªMARXA BTT FIRA DE L'OLI

Un any més la Unió Ciclista Santa Bàrbara hem organitzat la marxa btt Fira del'Oli, ja fora del programa de les fires i aprofitant que el dia de la patrona del poble aquest any era en diumenge, el dia 4 de desembre. Malgrat tot i no tenir bon temps es van inscriure un total de 78 partiicpants, vinguts de la majoria de pobles de les nostres comarques, principalment del Montisià i Baix Ebre i també del Baix Maestrat.

A les 9 del matí i amb la presencia i col.loaboració del Sr. Alcalde de Santa Bàrbara, Antoni Ollés i de la regidora d'esports la senyora Anna Panisello, vam donar la sortida, com sempre, des del pavelló esportiu  municipal, prenent el camí cap a la Serra de Godall. El recorregut va transcórrer per senders i camins dels termes de Santa Bàrbara, de La Galera i de Godall. Després d'una forta pujada per senders es va arribar al merescut avituallament a dalt de la Serra, concretament a les antenes de Cap d'Asens. L'aparició de la pluja va dificultar una mica, tot i que es va seguir per part de tots els ciclistes el recorregut marcat fins a la fi de la Marxa a la zona de pic-nic, on es van trobar amb el tradicional esmorzar de baldanes, saltxitxes i pa torrat amb allioli i amb coc de massana, per endolcir el final d'aquesta marxa-tobada d'amics i amants de la bicicleta de muntanya. 

Des de l'organització només ens queda agrair a tots els ciclistes la seva participació. Els 860 € recaptats de les inscripcions han estat donats a la Marató de TV3.

La unió Ciclista Santa Bàrbara desitja a tothom un bon any 2023. Seguim pedalant.

FOTOS

        VIDEO H. JOVE         

 VIDEO A. BELTRAN