dijous, 2 de maig del 2013

QUEDADA UCSB-MONTBIKE

Ahir diumenge vam fer un any més la quedada, btt, conjuntament amb el nostres amics de Montbike. Una cinquantena d'addictes al bionomi  bici i muntanya, vam acudir a la crida i a les 8:30 hores sortíem de la urbanització de Favaret a Amposta, en direcció a la Serra del Montsià, per fruir del recorregut que ens havia preparat el mestre i soci compartit pels dos clubs, com no, Josep Barberà. 
Josep, després de la forta pressió negativa dels del gremi de l'escopeta de la Serra de Godall, que no comprenen, de cap manera, que a la Serra i al seu poble com més gent hi vagi millor i que amb diàleg tot es pot compaginar, pos com deia, Josep porta treballant tot el que va d'any en aquesta zona de la part de la Serra de Montsià més propera a Amposta, i la veritat és que el seu esforç ha donat els seu fruits. Vam gaudir de multitud de senders de tots nivells (santet, coll llarg...)  i de paisatges difícils de trobar en la nostra comarca, com la zona de la "Font de la Misseta".
Els nostre secretari, Ximo, es va encarregar de la logística i no va faltar de res: avituallament durant  el recorregut i esmorzaret final, amb cervesa, saltxitxes i xoricets,  preparat per Jon i Fanny. 
Aquest quedada va ser, per la UCSB, de molt de profit ja que per fi vam poder fer la tan esperada foto de club i ens vam acomiadar durant una temporada del nostre company Carlos Garcia que marxa a treballar a Noruega, esperem que li vagi molt bé.