dilluns, 30 d’abril del 2012

2ª TRANSPLANES

Satisfacció pel resultat final, aquesta és la sensació que es respirava ahir diumenge entre tots els membres de l'organització de la 2ª TRANSPLANES, cursa btt puntuable per a la XALLENBER BTT TERRES DE L'EBRE 2012.
Finalment van participar en la cursa un total de 189 corredors, 27 van fer el circuit curt de 31 km i 154 el llarg de 42 km. Hi va haver 8 abandonaments i cap accident de consideració.
En homes el guanyador va ser José Juan Marrasé (Catalunya Sud) amb un temps de  1:48:31, seguit de Víctor Espuny (Team Iberolei) amb  1:49:19 i de Jordi Garcia (Btt La Moleta) amb un temps de  1:52:00
En dones va guanyar Mònica Adell amb un temps de  2:50:02, seguida de Sandra Salvador amb  3:01:39 i de Cristina Puyo amb un temps de 3:39:48. Totes tres integrants del club Btt La Moleta de Xerta.
El club amb més participants va ser el Btt La Ràpita amb 23 corredors, seguit de Btt La moleta de Xerta amb 21 i de Montbike d'Amposta amb 11. Van participar un total de 30 clubs la majoria procedents de les Terres de l'Ebre i també algun del Camp de Tarragona.
Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara només ens resta agrair a tothom que ha fet possible aquesta segona edició de la TRANSPLANES: participants, clubs,col·laboradors, patrocinadors i ajuntaments. I un record i ànims als companys Joan Andreu LLetí i David Caballé que no hi van poder ser degut al greu accident que van patir després de la sortida de reconeixement del ciruit el dia 22 d'abril.
Acaben amb forces renovades per repetir la temporada vinent i continuar fent cada dia més gran el nostre esport.

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquesta nova edicio, molt ben organitzat, marcat, i un recorregut fenomenal . Seguiu aixi!!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la feina feta i un 10 per la gent dels avituallaments i l'organització en general. L'any que ve tornarem segur.

    ResponElimina